Test en Ontwikkel Centrum

Om mijn cliënten en andere geïnteresseerden nog beter te kunnen helpen vind ik het een uitdaging op zoek te gaan naar interessante producten, die (na een eventuele aanpassing) ingezet kunnen worden bij sport en revalidatie.  Uit ervaring weet ik dat een gemiddeld revalidatie traject lang is en SAAI wordt en het erg moeilijk is om nog gemotiveerd te blijven. Vandaar dat ik op zoek ga naar producten en methoden die het makkelijk en leuker maken, zodat men plezier blijft houden in training en revalidatie EN men werkelijk IN BEWEGING komt, zowel lichamelijk als geestelijk (mentaal-emotioneel).

Mijn doel tijdens mijn zoektocht is:

het moet LEUK en EFFECTIEF zijn EN samen met anderen ga ik kijken of het product eventueel nog beter gemaakt kan worden, in plaats van “het wiel opnieuw uitvinden”. Het is gewoon HEERLIJK om samen met andere disciplines en professionals “out-of-the-box”te kunnen en mogen denken.

Om aan de vraag en behoefte te kunnen voldoen heb ik een  Test en Ontwikkel Centrum (TOC) opgericht. Kom gerust eens een kijkje nemen, maar bel eerst even of ik er ben en of het uitkomt!

bezoekadres: De Kerswerf 12a, 4112 ME in Beusichem

One Session Fysiotherapie