One Session Fysiotherapie**

Mijn idee voor One Session Fysiotherapie is ontstaan naar aanleiding van de specifieke hulpvraag van het grootste deel van mijn cliënten; “De Drukke Ondernemers”

De gemiddelde ondernemer is druk en gunt zicht te weinig tijd om goed voor zijn lichaam te zorgen. Maar aan de andere kant weet hij dat zijn prestatie op het werk juist mede afhankelijk is van het optimaal fysiek en mentaal kunnen functioneren.
Aangezien het fysieke, mentale en emotionele lichaam niet te scheiden valt, dient de aanpak een totaal aanpak te zijn. MAAR daarbij moet die ook doelgericht, effectief, efficiënt zijn, oftewel snelle resultaten in een zo’n kort mogelijke tijd. Want tijd is geld!

Tijdens een intensieve sessie van 1 uur of langer is er maar 1 ding belangrijk; RESULTAAT!

Doel:
Na 1 intensieve sessie is er een duidelijk inzicht in uw klachten en beweegverleden en zal er op basis van uw ambitieniveau, doelen en dagelijks leven een plan opgesteld worden waar u DIRECT mee aan de slag kunt zonder dat het U extra tijd gaat kosten tijdens uw dagelijks leven.

Tijdens One Session Fysiotherapie zal U al de SNELLE resultaten van mijn onconventionele release technieken en effectieve leerstrategieën ervaren waarmee uw herstelproces een enorme boost krijgt. U gaat anders de deur uit dan U binnen kwam, dat garandeer ik U!

Inhoud:
• Kennismaking; inventariseren beweegverleden, passies, klachten en doelen
• Fysiotherapeutisch onderzoek
• Conclusie en behandelvoorstel
• Behandeling
• Revalidatieplan
• Follow up over 4 weken
• Continue Coaching en Begeleiding is mogelijk (email, skype, telefonisch, live)

One Session Physiotherapy;

Turning Passion into Rehab
&
Rehab into Passion

** Belangrijk om te weten:

Ik werk contractvrij. Afhankelijk van uw polis worden de kosten voor fysiotherapie wel/niet/gedeeltelijk vergoed. Voor meer informatie hierover dient U contact op te nemen met uw ziektekostenverzekeraar.

One Session Fysiotherapie