Revalidatie Boostcamp

Beste aspirant Boostcamper,
Regelmatig vragen mensen mij om advies met betrekking tot klachten en/of blessures die men ervaart tijdens het dagelijks leven of sport(en). Uiteraard kunt U daarvoor gebruik maken van de Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie en een afspraak met me maken.

Een andere mogelijkheid is om U in te schrijven voor het Revalidatie Boostcamp, waarin U leert hoe U zelf uw revalidatie of herstelproces een boost kunt geven.

Waarom een Revalidatie Boostcamp?
Ik vind het zonde als aanwezige talenten en passies niet ten uitvoer gebracht (kunnen) worden omdat er geen therapie of begeleiding op maat is, men tussentijds afhaakt of men hier geen gebruik van kan maken om financiële en/of verzekeringstechnische redenen. Daarom heb ik speciaal voor deze groep; het Revalidatie Boostcamp ontwikkeld.

Wie ben ik?
Als Sportfysiotherapeut en (Personal) Performance Trainer heb ik het afgelopen 25 jaar samen mogen werken met verschillende doelgroepen. Van de “gewone” mens tot topsporters, coureurs en leden van Special Forces. Ondanks de grote verschillen blijft het doel van revalidatie steeds hetzelfde;

‘t moet simpel, snel en leuk zijn, MAAR met maximaal resultaat

Door middel van mijn zeer doelgerichte aanpak kunt U al in 1 intensieve sessie SPECTACULAIRE resultaten bereiken. Ik maak namelijk gebruik van onconventionele maar zeer effectieve release technieken, beproefde leerstrategieën vanuit de topsport en een PERSOONLIJK advies gebaseerd op uw beweegverleden, passie(s), ambitieniveau en persoonlijke doelstelling(en)

Hoe verloopt een Revalidatie Boostcamp?
We zullen in een kleine groep (3-4 personen) de mogelijke oplossing(en) doornemen, demonstreren en zelfstandig leren toepassen zodat U uw herstelproces DIRECT een BOOST geeft dat uiteindelijk tot een optimaal functioneren zal moeten gaan leiden.

Maak gebruik van mijn aanbod en schrijf U zo snel mogelijk in voor het Revalidatie Boostcamp en dan stuur ik U de benodigde details en een korte vragenlijst. Uiteraard kunt U ook een zelf een groepje samenstellen en dit aanmelden.

Revalidatie , Lifestyle Coaching & PT